http://www.
Informatie
& reservering
04 66 22 84 52

Camping

Reserveer uw vakanties !

Ik reserveer!
Vous êtes ici : Accueil > Camping

Réservez vos vacances !

Le Barralet, een camping in de natuur

Trek er even tussenuit en ontdek caravancamping “Le Barralet” die u een warme ontvangst en een activiteits- en ontspanningsgerichte vakantie garandeert.

Vlakbij de Gardon-kloven

Mooi genesteld aan de rivier ligt camping Le Barralet op 30 m boven de Gardon-kloven aan de samenvloeiing van de rivieren de Alzon en de Gardon. De Gardon-kloven worden permanent gevoed door talrijke waterstijgingen die het hele jaar door voor een waterdebiet zorgen.

Als prehistorische site is Collias een culturele en toeristische attractie die er een ideale vakantiebestemming van maakt.

Activiteiten op de rivier

Aan de voet van camping Le Barralet vindt u kanoverhuur voor de afvaart van de Gardon tot aan de Pont du Gard, een Romeins aquaduct van wereldfaam. De rivier biedt een rustig kader en belooft een volledige verandering van omgeving.

Toerisme in de omgeving

Camping Le Barralet staat ook open voor toerisme en nodigt u uit om de rijkdom van de regio te ontdekken, zoals de Pont du Gard op 5 km, de Gardon-kloven, Uzès en zijn hertogdom op 9 km, de arena van Nîmes op 25 km, de Pont d’Avignon en de Pausenstad op 25 km.

Geniet op Le Barralet met volle teugen van het leven en de warme sfeer van de camping en breng er een schitterende gezinsvakantie door.

Reserveer uw vakanties !

Ik reserveer!

Favorieten

Fotogalerij

galerie
+

logo-mini
Camping le Barralet ★★★
6 Chemin des Grès, 30210 Collias
Tél : +33 (0)4 66 22 84 52
mail : camping@barralet.fr