http://www.
Informatie
& reservering
04 66 22 84 52

Niet te missen

Reserveer uw vakanties !

Ik reserveer!
Vous êtes ici : Accueil > Ontdek de streek > Niet te missen

Réservez vos vacances !

grotte1

Watervallen van Sautadet

sautadet1Op ongeveer 30 km liggen de watervallen van Sautadet, een natuurlijke site die ontstaan is uit de eroderende werking van de rivier de Cèze die ketelgaten heeft gecreëerd. Deze kalkrotsen zijn 5 miljoen jaar oud. De meest spectaculaire elementen zijn de reuzeketelgaten. Dat zijn cilindervormige holtes die in de rotsachtige bedding van de rivier uitgehold zijn door de draaiende beweging van de keien.

 

Haribo-museum

haribo1Het Haribo-museum: een leuk bezoek achter de coullissen van de smaken van de Haribo-snoepjes is altijd een magische ervaring. Vormen, kleuren, ingrediënten, smaken…. Er wordt niets aan het toeval overgelaten. Dat is wat u zult leren aan de hand van dit leuk en interactief parcours dat u meeneemt op ontdekking van de geheimen van de productie … Om nog te zwijgen over de lekkere verrassingen die de papillen van jong en oud zeker zullen strelen.

 

 

De Camargue

camargue2Ontdek de Camargue, zijn wijngaarden, moerassen en pijnboombossen. Stop bij een kudde stieren, waar u zult begroet worden door herders te paard die u hun werk zullen demonstreren. Bezoek Aigues-Mortes en zijn stadsmuren, als u een dagje doorbrengt aan de kust in La Grande Motte of Grau du Roi.

 

De stoomtrein en de Bambouseraie

trainGeniet van de stoomtrein van Cévennes d’Anduze naar St Jean du Gard om er de traditionele markten te bezoeken, te genieten van de honderjarige bomen, de reuzenbamboe van meer dan 20 meter en om te verdwalen in de doolhof van de Bambouseraie.

 

De grotten

grotte1Talrijke grotten zoals de Grotte de Trabuc en de Grotte des Demoiselles.

De Grotte de la Cocalière zal u verbazen met haar spel van licht of haar grote ondergrondse netwerk.

Reserveer uw vakanties !

Ik reserveer!

Favorieten

Fotogalerij

galerie
+

logo-mini
Camping le Barralet ★★★
6 Chemin des Grès, 30210 Collias
Tél : +33 (0)4 66 22 84 52
mail : camping@barralet.fr