imagen_destacada

River Camping

Boek uw vakantie!

River Camping

een natuurcamping in de Gard

  • Bg Le Camping 1

 Camping Baralet, kamperen
naar beide rivieren

Gelegen langs de rivier en onder de zon, wordt u gefascineerd door de schoonheid van de natuur rondom de camping. Het ligt op een gunstige locatie, waardoor het een ideale plek om te gaan zwemmen. De Barralet wordt begrensd door twee rivieren, het midden van een beschermd gebied, in het hart van de Cevennen. De Gard rivier camping kijkt 30m de Gardon kloven aan de samenvloeiing van twee rivieren en de Alzon Gardon. Gardon kloven zijn perfect gelegen om te spelen en rusten in vrede in een water tussen mei en begin september, tussen 20 en 24 ° C.

  • Slider Activite

 Ontdek de voordelen van een
kamperen bij de rivier

Nabijheid van de site kan gegenie genieten van een verscheidenheid aan activiteiten te maken met vrienden van familie. Van de rivier van continu water is de heropleving van het water vanuit het oogpunt van het water van groot belang. Van de rivier van kano streek te ontdekken voor onvergetelijke herinneringen aan de Gardon, nautische genoegens aan u!
Camping Barralet is een punt om de regio en vele landschappen te ontdekken.

  • Riviere 3
  • Riviere 1
  • Riviere 2
  • Riviere 4

 De rivier met een uitzicht
op de Gorges du Gardon

Camping Gard goed verankerd aan de rivier met uitzicht op de Camping Barralet 30 meter de Gardon kloven aan de samenvloeiing van twee rivieren en de Alzon Gardon. Laat de kloof worden continu gevoed door vele resurgences dat waterstroom gedurende het hele jaar te bieden.

yoast seo premium free