COVID-19 reservering en annulering

Boek uw vakantie!

COVID-19 RESERVERING EN ANNULERING

Gezien de laatste informatie over het COVID19 -virus kunt u alle antwoorden op uw vragen over de evolutie van de situatie in Frankrijk vinden via de volgende link : https://www.gouvernement.fr/info-coronavirus .

Bijgewerkt op 22 juni 2020.

De camping opende zijn deuren voor het seizoen 2020 op 05 juni.

De beperkingen aan de grenzen van Frankrijk met de landen van de Europese Unie (Europese Unie, Shengen, Verenigd Koninkrijk) zijn op 15 juni opgeheven. We hebben voorzieningen getroffen voor de bescherming van iedereen (desinfecterende zeep en hydroalcoholische gel beschikbaar) zodat uw vakantie zoals elk jaar zal zijn en dat u onvergetelijke herinneringen aan onze camping zult bewaren.

Bijgewerkt op 07 mei 2020.

Deconfiniëring: de grenzen blijven tot nader order gesloten.”

Voor de nationale grenzen worden de ingevoerde beperkingen verlengd tot ten minste 15 juni.

Beperkingen aan de grenzen van Frankrijk met landen in de Europese ruimte (Europese Unie, Shengen, Verenigd Koninkrijk) worden “verlengd tot ten minste 15 juni” en de grenzen met niet-Europese landen “blijven tot nader order gesloten”, kondigde minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner donderdag aan.
Onder deze voorwaarden ontvangen alle personen die buiten Frankrijk wonen en die een verblijf hebben geboekt dat voor 15 juni begint of eindigt, automatisch een creditnota die 18 maanden geldig is.

Bijgewerkt op 23 april 2020.

Beste vakantiegangers,

Het welzijn en de veiligheid van onze vakantiegangers en ons team hebben altijd centraal gestaan.

Het lijdt geen twijfel dat de verspreiding van COVID-19 in Europa in de afgelopen weken de manier waarop velen van u zich voorbereiden op uw vakantie heeft veranderd.

Sinds het begin van de epidemie heeft Camping Barralet de ontwikkeling van de situatie voortdurend gevolgd en de aanbevelingen van de regering opgevolgd. Ze worden voortdurend bijgewerkt en kunnen hier worden geraadpleegd. https://www.gouvernement.fr/info-coronavirus.

Bezorgd over uw veiligheid en het respect voor de richtlijnen van de overheid, is de camping gesloten voor vakantiegangers totdat u zich weer in de beste omstandigheden kunt verplaatsen.

Voor alle vragen en reserveringen kunt u contact met ons opnemen via contact.barralet@gmail.com en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gezien deze context zult u zeker veel vragen hebben over een toekomstig verblijf of uw toekomstige vakantie op onze camping.

Met betrekking tot uw reservering :

  • Als uw verblijf is gepland tijdens de periode van nationale opsluiting (tot 11 mei 2020) en u dus niet kunt reizen, sturen wij u automatisch een creditnota die overeenkomt met de betaalde bedragen zeer binnenkort. U kunt dit bedrag dan gebruiken om een ander verblijf voor een periode van achttien maanden te boeken.

 

  • Indien uw verblijf gepland is in de periode dat de camping gesloten is als gevolg van het prefectorale decreet dat de ontvangst van het publiek verbiedt (voor het ogenblik tot eind mei), geeft een regeringsbesluit van 25 maart 2020 ons de mogelijkheid om u de mogelijkheid te bieden uw verblijf uit te stellen tot een latere datum. Wij sturen u een creditnota die overeenkomt met de betaalde bedragen. U kunt dit bedrag dan gebruiken om een ander verblijf voor een periode van achttien maanden te boeken.

 

  • Als u niet kunt reizen vanwege grensafsluitingen of andere COVID-19-verboden, kunnen wij u op grond van een overheidsbesluit van 25 maart 2020 de mogelijkheid bieden om uw verblijf uit te stellen tot een latere datum. Wij sturen u een creditnota die overeenkomt met de betaalde bedragen. Dit bedrag kunt u dan gebruiken om een verblijf van achttien maanden te boeken.

 

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u binnenkort met het volste vertrouwen naar onze camping kunt komen. Daarom kijken wij uit naar het in te voeren gezondheidsprotocol om de veiligheid van al onze gasten en ons team te garanderen.

Wij danken u voor uw geduld en vertrouwen. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op onze camping.

 

Laatste nieuws

COVID-19 reservering en annulering

Pont du Gard à proximité du camping

Bekijk de laatste informatie voor een verblijf op onze camping tijdens de COVID-19 pandemie. – Of u nu een reservering…

Lees verder

Nieuwe verhuur voor 2020

nouveaux locatifs au camping Barralet

Graag presenteren wij u de nieuwe vakantiewoningen in de Gard. De grote noviteit in 2020 is de stacaravan Bali en…

Lees verder

Kortingskaarten voor het laagseizoen

Une partie de la piscine du camping Le Barralet, camping en bordure de rivière

Dit jaar presenteren wij u graag de kortingskaarten die wij buiten het seizoen accepteren. Wij hebben de bekendste kaarten geselecteerd…

Lees verder

yoast seo premium free