Informatie einde vaccinatiepas

Boek uw vakantie!

Update van 14-03-2022

EINDE VAN DE VACCIN PAS

Een decreet van 12 maart 2022, gepubliceerd op 13 maart in het Staatsblad en tot wijziging van decreet nummer 2021-699 van 1 juni 2021, zorgt voor de schorsing van de vaccinatiepas en andere maatregelen met betrekking tot het beheer van de gezondheidscrisis (het dragen van van masker, fysieke afstand, enz.). Hier volgt een samenvatting van wat er is veranderd sinds 14 maart 2022:

1 – De vaccinatiepas is niet meer van toepassing

De aanvraag van de vaccinatiepas is vanaf 14 maart 2022 opgeschort op alle plaatsen waar dat nodig was: campings en restaurants. De vaccinatiepas kan dus vanaf 14 maart niet meer nodig zijn.

2 – Het dragen van een masker is niet langer verplicht

Het dragen van een mondkapje is afgeschaft op plaatsen waar het verplicht was, ook op werkterreinen, dus niet meer verplicht op campings, ook niet binnenshuis. Niettemin blijft de prefect van het departement bevoegd om het verplicht te stellen, behalve in residentiële gebouwen, wanneer de plaatselijke omstandigheden dit vereisen. Het blijft bovendien verplicht in het transport, klanten blijven vrij om het te blijven dragen als ze dat willen.

3 – De lijst met barrièremaatregelen is ingekort

Het decreet van 12 maart 2022 heft de noodzaak om social distancing te respecteren weg, maakt een einde aan de verplichting om een ​​fysieke afstand van minstens 1 meter tussen twee personen en 2 meter te respecteren wanneer het dragen van een masker niet mogelijk is.

De andere barrièrebewegingen moeten niettemin in acht worden genomen:

– was regelmatig uw handen met water en zeep of door te wrijven met een handdesinfectieoplossing (hydroalcoholische gel)

– bedek systematisch uw neus en mond bij hoesten of niezen in uw elleboog

– snuit je neus in een tissue voor eenmalig gebruik die onmiddellijk in een vuilnisbak moet worden weggegooid

– vermijd het aanraken van uw gezicht, vooral uw neus, mond en ogen.

 

Activiteiten zijn mogelijk zonder maskers of afstand houden binnen de campings, in overeenstemming met die van de gehandhaafde barrièremaatregelen.

————————————————————————————————————————————————–

Ons etablissement is blij u deze zomer te mogen verwelkomen.

Om u in alle vrijheid van uw verblijf te laten genieten, en volgens de aankondigingen van de overheid, moet u uw geldige vaccinatiepas tonen.

 

Het kan in digitale of papieren vorm worden gepresenteerd.

Met deze geldige pas kunt u gedurende uw hele vakantie gebruik maken van alle activiteiten en ontspanningsruimten van ons etablissement.

De vaccinatiepas is in digitale of papieren vorm; dit is het bewijs van ofwel:

  • volledig vaccinatieschema

 

Om u in de beste omstandigheden te kunnen ontvangen en om te voorkomen dat u bij de receptie moet wachten, danken wij u voor het invullen van de informatie in de bijgevoegde tabel.

Indien geen gezondheidspas wordt voorgelegd of indien deze niet geldig is, zal de toegang tot camping Le Barralet worden geweigerd en zal geen terugbetaling van de betaalde bedragen worden gevraagd.

De geldigheidsvoorwaarden van de Health Pass kunnen veranderen volgens de aankondigingen van de overheid of de regionale gezondheidsinstantie en we zijn verplicht deze toe te passen

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Laatste nieuws

Informatie einde vaccinatiepas

Bekijk de laatste informatie over de Gezondheidspas om uw verblijf voor te bereiden.

Lees verder

Nieuwe verhuur voor 2020

nouveaux locatifs au camping Barralet

Graag presenteren wij u de nieuwe vakantiewoningen in de Gard. De grote noviteit in 2020 is de stacaravan Bali en…

Lees verder

Kortingskaarten voor het laagseizoen

Une partie de la piscine du camping Le Barralet, camping en bordure de rivière

Dit jaar presenteren wij u graag de kortingskaarten die wij buiten het seizoen accepteren. Wij hebben de bekendste kaarten geselecteerd…

Lees verder

yoast seo premium free